Wat is een intuïtieve reading?

Een reading is het proces waarin iemand zich vanuit intuïtie verbindt met iemand anders. Het is een verfrissende manier om inzicht en informatie te krijgen over belangrijke thema’s die spelen in jouw leven op dit moment.

Een reading gaat over inzicht krijgen met beide benen op de grond.

Reading heeft vaak het effect dat dingen die je diep van binnen al weet worden bevestigd of vanuit meer neutraliteit en helderheid gezien worden.
Een reading opent je ogen voor onbewuste overtuigingen die je met je meedraagt en de impact daarvan op jouw leven.
Belangrijker nog, een reading geeft inzicht in wat je in huis hebt om een volgende stap te zetten en levert zo een mooie bijdrage aan je groei en ont-wikkeling.
Dit gaat voorbij het denken, waardoor je inzicht krijgt in diepere lagen van jezelf die niet altijd beschikbaar zijn via analytisch denken.

Hier is niets ‘zweverigs’ aan.

Het is juist uit het hoofd gaan en je wijsheid aan het woord laten.
Dit alles gebeurt met beide benen op de grond en met een vleugje humor.

Hoe werkt ‘t?

Je hebt twee keuzes:

  1. Je kunt ervoor kiezen om alleen een edelsteen persoonlijk af te laten stemmen. Deze edelsteen wordt vervolgens verwerkt in het sieraad dat je ontvangt. Bij deze optie ontvang je een beschrijving van de werking van de edelsteen.

  2. Je kunt ook kiezen voor zowel een afstemming van een edelsteen als een persoonlijke reading. Naast het sieraad met de edelsteen, ontvang je de beschrijving van de werking van de edelsteen én een gedetailleerde uitwerking van de reading.

Zowel de afstemming van de edelsteen als de reading wordt op afstand gedaan, met behulp van naam en een foto die je meestuurt. (Deze foto wordt alleen gebruikt voor de afstemming en wordt daarna verwijderd.)
Je kunt dit sieraad voor jezelf laten maken of iemand cadeau doen.

Je ontvangt het geheel als een mooi ingepakt cadeau dat je, net zoals het proces van bewustwording, laag voor laag kunt onthullen en verkennen.

Wie doet de reading?

De readingen en edelsteen afstemmingen worden gedaan door Cris, zij is een gediplomeerde reader met uitgebreide ervaring in haar bewustzijnspraktijk (www.puurhierzijn.nl), waar ze afgelopen jaren veel mensen heeft mogen ondersteunen. Haar sensitiviteit, opleiding en ruime ervaring stelt haar in staat om met zorg en betrokkenheid de afstemmingen uit te voeren en om op een diepgaande manier bij te dragen aan inzicht en bekrachtiging.

Ieder woord van de reading was gewoon van toepassing op mij. Alsof je mij kent, maar we hebben elkaar nog nooit ontmoet. Ik was zo geroerd dat ik zelfs vergat de oorbellen uit te pakken.
— Marieke

Een reading geeft inzicht en bekrachtigd je in de stappen die jij mag zetten.

Vorige
Vorige

Het creatieproces; Handgemaakt, creatief, intuïtief en met liefde & aandacht

Volgende
Volgende

Mijn sieraden liggen nu bij Salon Handmade!