Het creatieproces; Handgemaakt, creatief, intuïtief en met liefde & aandacht

In dit atelier gaat het om meer dan mooie sieraden maken. Elk stuk dat ik creëer, vertelt een verhaal van handgemaakt vakmanschap, creativiteit, intuïtieve inspiratie en liefde en aandacht. Laat me je meenemen door deze creatieve reis en ontdek hoe elk sieraad tot leven komt.

Handgemaakt

Mijn werk begint met het met zorg selecteren van de materialen en de edelstenen. Ambachtelijk vakmanschap en kwaliteit in elk detail vind ik namelijk belangrijk. De casings die ik gebruik draag ik zelf om zo te kijken hoe de sieraden zich houden.
Na 2 jaar dag en nacht dragen, ermee douchen, sporten en zwemmen in de zee durf ik met het volste vertrouwen te zeggen; de casings van de hangers en de oorbellen verkleuren niet.

Werken met mijn handen vind ik heerlijk omdat ik het geweldig vind om te zien hoe iets van begin tot eind tot leven komt in mijn handen.

Intuïtief

Mijn intuïtie is mijn kompas, in het leven en in mijn werk. Mijn gevoeligheid en intuïtie omarmen is een lopend proces in mijn leven. Een proces van vallen en opstaan maar telkens groeien.
Mijn tweejarige opleiding in reading heeft me geleerd om helder en neutraal af te stemmen, niet alleen op mezelf maar ook op anderen. Ik vind het geweldig hoe dit binnen Van cris samengekomen is. Mijn creativiteit en intuïtie smelten samen en vanuit daar creëer ik. Of het nu gaat om de persoonlijke sieraden of de collecties, ik stem af op mijn hart en speelsheid en laat mijn intuïtie de weg wijzen in het creatieproces.

Creatief

Creativiteit laten stromen zorgt ervoor dat je expressie en vorm kan geven aan wat je van binnen voelt en weet. Het voelt alsof ik hierdoor meer tot leven kom.
En als dit dan ook nog eens andere mensen blij maakt dan bruist het al helemaal.

Ik ben geen fan van herhaling; mijn creaties zijn daarom bijna altijd uniek. Ik experimenteer graag met verschillende materialen en kleuren. Het drogen van bloemen en ze in mijn werk verwerken is een van mijn favoriete technieken. Ik vind het heerlijk hiermee te spelen en telkens iets nieuws te ontdekken. Dat kan alleen wanneer je jezelf de ruimte geeft uit te mogen glijden en te ontdekken wat wel en niet werkt.

Liefde & Aandacht

Liefde en aandacht zijn de drijvende kracht binnen mijn werk. Het geeft diepte aan de creaties en zorgt voor verbinding tussen mij en degene die een sieraad ontvangt. Voor mij is het belangrijk om elk sieraad met zorg en toewijding te maken, omdat ik geloof dat deze intentie voelbaar is in het eindproduct. Het geeft me een grote glimlach wanneer ik anderen mag laten stralen met mijn creaties.


Liefs,

Van Cris

Vorige
Vorige

De kracht van leven met intentie: Manifesteer je diepste verlangens

Volgende
Volgende

Wat is een intuïtieve reading?