De kracht van leven met intentie: Manifesteer je diepste verlangens

Wat zou het je brengen als elke keuze die je maakt en elke stap die je zet, gedaan wordt met volledige aanwezigheid en focus.
Dit is wat leven met intentie betekent - bewust navigeren door het leven, met gerichte aandacht voor wat je diep van binnen voelt en verlangt om zo je verlangens te manifesteren. Het is meer dan alleen maar dromen; het is het actief vormgeven van je realiteit door je focus en energie te richten op wat echt belangrijk voor je is.

James Redfield vat het perfect samen: "Where attention goes, energy flows."
Dit betekent dat waar je jouw aandacht op richt, daar zal je energie naartoe stromen.
Intentie is de onzichtbare kracht achter het manifesteren van jouw verlangens.


Hoe kunnen we deze kracht van intentie in ons dagelijks leven integreren?

Dit begint met: 1. Bewustwording en daarna 2. Praktische toepassing in het dagelijks leven.

1: Om iets te kunnen manifesteren is het belangrijk dat je eerst bewust wordt van wat je daadwerkelijk verlangt.
Ik heb het hier niet zozeer over materialistische dingen (zoals geld of een mooi huis) maar meer over de laag daaronder. Door bijvoorbeeld te contempleren op de vraag, wat brengt het mij als ik veel geld heb? —> vrijheid, ruimte om te doen waar ik blij van wordt.
Dan zijn vrijheid en doen waar je blij van wordt jouw diepe verlangens en intenties.

Door je aandacht naar binnen te keren kom je dieper in contact met jouw ware verlangens en intenties. Meditatie, alleen zijn in de natuur, ademwerk en yoga zijn bijvoorbeeld tools die je hierbij ondersteunen.

2: Een prachtige manier om intenties te manifesteren is werken met symbolen die je dagelijks herinneren aan wat jij wil voor jezelf.
Dit kan bijvoorbeeld een plaatje, een steen of een ketting zijn. Wanneer je oog hierop valt wordt je liefdevol herinnert aan wat belangrijk is voor jou en kun je inchecken of je daar op dit moment aan bijdraagt.

Bovendien kun je jouw intenties versterken door middel van bijpassende mantra's of affirmaties. Een mantra is een krachtige reeks positieve woorden die je regelmatig herhaalt om zo een verhelderend effect te creëren. Deze eeuwenoude practice wordt beoefend door talloze monniken en yogi's, die de transformerende kracht van herhaling hebben ontdekt. Door jezelf dagelijks te herinneren aan deze positieve affirmaties, versterk je de kracht van je intenties en breng je ze dichter bij vervulling.

 

Door de jaren heen heb ik gemerkt dat leven met intentie mij helpt om in verbinding te blijven met waar ik in wil groeien, wat ik wil manifesteren en zo te realiseren wat ik van binnen verlang. Ik wordt me sneller bewust van de momenten waarop ik niet handel vanuit wat ik belangrijk vindt en kan mijn richting zo bijstellen.

Van hieruit heb ik de Intentie sieraden ontworpen. Dit zijn sieraden met elk een eigen intentie die een edelsteen bevatten die deze intentie energetisch subtiel ondersteunt. Daarbij ontvang je een kaartje met een passend mantra dat je elke dag kunt herhalen om je scheppingskracht extra te stimuleren.

Deze sieraden dienen als een symbool dat jou bekrachtigt jouw passies na te streven.

Leef groots en omarm de eindeloze mogelijkheden die het leven je biedt

Volgende
Volgende

Het creatieproces; Handgemaakt, creatief, intuïtief en met liefde & aandacht